- 2 marék búzaliszt
- 1 marék réteslisz
- diónyi zsír
- 1 tojás
- 1 kk ecet
- és annyi langyos sós víz, hogy a tészta jól húzható legyen.
Remélem ez így érthető és nem "beszélek" kínaiul. :D
Ha kész a tészta, legalább egy fél órát pihentessük úgy, hogy a tetejét megkenjük olvasztott zsírral.
A tölteléket (meggyes-mások, túrós almás, stb....) le sem írom, mert ezt már mindenki úgy csinálja ahogy szereti. :D
Jó étvágyat hozzá!!! :D :D
3 megjegyzés:
Nagyon ügyes vagy Angi:))Én ilyesmibe még nem merek belekezdeni:)
jééé..tudtam írni neked:)))
Én is anyósommal csináltam, úgyhogy nagyot nem vállaltam, mert volt mentőövem :D :D
Megváltoztattam a bejegyzés ablakot, talán nem Te vagy az egyetlen, aki nem tudott írni. ;)
Megjegyzés küldése